IICD 2018 – International Conference on Community Development

IICD 2018 – International Conference on Community Development,  telah berlangsung di BINUS Anggrek Campus, 15 November 2018  Selaku Keynote Speakers adalah;  Johan, S.Kom. MM (Binus University), Ravi K. Menon (Global Alliance for Improved Nutrition  (GAIN), DR. Janees Janee Ali (Universiti Sains Malaysia), Lexie C. Extacio (UA&P Foundation Inc), Yogesh Kapoor (International Public Speaker), Prof. Dr. Tirta Nugraha Mursitama, Ph.D (Binus University).

Selanjutnya pada acara yang juga dihadiri perwakilan dari Usahid Jakarta, Universitas Mercu Buana, Universitas Budi Luhur, Universitas Prof. DR. Moestopo dan Universitas Bina Nusantara selaku tuan rumah ini, ada sesi presentasi dari para peserta yaitu para staf pengajar  yang sudah terdaftar dibagi dalam 5 ruang.

Topik atau tema khusus dalam ICCD  2018 kali ini adalah;

• Entrepreneurship and Innovation
  • Media Literacy
  • Water and Sanitation
  • Communication Environment
  • Gender Equality and Family Planning
  • Good Health and Well Being
  • Quality Education
  • CSR and Empowerement
  • Information Communication Technology
  • Sustainable Development
  • Clean Energy
  • Food Technology and Secuity
  • Arts and Culture

Turut hadir, Dr. Inge Hutagalung, M.Si (Chief of Steering Committee of ICCD) didampingi,  Retno Dewanti, S.Si, MM, Ph.D (Chief of Organizing Committee of ICCD 2018) beserta para undangan lainnya.